Rasco-Clemco

De Graco Ultra staat erom bekend om als snelste kleine klussen te klaren. Perfect voor als u vlug te werk wilt gaan en een hoge afwerking belangrijk vindt. Met de Graco Ultra bespaart u ook op het materiaal. Een ander voordeel van de Graco Ultra is het ideale formaat waardoor u eenvoudig kleine oppervlaktes kunt verfspuiten. Hij is standaard uitgerust met een vacuümsysteem in de verfbeker. Hierdoor kunt u zelfs ondersteboven werken met de Graco Ultra.

Welke Graco Ultra modellen zijn er leverbaar?

  • De eerste uitvoering van de Graco Ultra is de Ultra Airless handheld met snoer. Bij deze uitvoering is een stroomaansluiting een vereiste voor gebruik.
  • De tweede uitvoering is de Graco Ultra Airless handheld zonder snoer en werkt op batterij. Dit is ook direct het grootste verschil met het eerste model. Bij het gebruik van deze Graco heeft u een 18 V-lithium-ionbatterij van DeWalt  nodig.
  • De derde uitvoering de Ultramax. Dit model heeft ook geen snoer en is goed bestendig tegen oplosmiddelen.

 
 
Graco Ultra
 

Advies

Als u de Graco Ultra aanschaft is het belangrijk om te bedenken met welk type product u gaat werken. Dit is van belang bij het uitkiezen van het juiste model. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Video