Rasco-Clemco

Straalketels

De straalketels van Clemco zijn perfect geschikt voor al uw straalwerk. Bij het stralen verwijderd u roest,wals, gloei, giethuid, oude verflagen of vuil van het metaal. Dit door middel van kleine harde delen straalmiddel tegen het te reinigen object te laten botsen.

Bent u opzoek naar een kwalitatieve straalketel dan biedt Clemco de oplossing. Naast de hoge kwaliteit hanteert Clemco ook een breed assortiment . Zo is de straalketel in maar liefst zeven verschillende uitvoeringen te bestellen. Bij Clemco kunt u namelijk kiezen uit een 20,40,50,60,100 en 300 liter straalketel.

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment. Vragen over ons assortiment en mogelijkheden? Uiteraard geeft ons team u graag persoonlijk advies

Clemco Straalketel 100 liter

Greep uit ons assortiment Clemco straalketel 100 Liter

Enkele-kamerketel met inhoud van 100 liter in mobiele of stationaire uitvoering. Deze ketel is speciaal voor kleinere werken ontwikkeld. Zijn geringe hoogte vergemakkelijkt de toevoer van grit. Met deze straalketel voert u effectief professioneel straalwerk uit met een lichtgewicht en compacte straalketel.

Wij kunnen deze straalketel compleet leveren met onder andere gritkleppen en een RMS-afstandbediening.

  • Enkele-kamerketel met inhoud van 100 liter
  • Mobiele of stationaire uitvoering
  • Inclusief gritkleppen en RMS-afstandbediening
  • Zeer geschikt voor kleinere werken