Airmix verfspuit

Airmix verfspuit

Bij een Airmix verfspuit wordt er een beetje perslucht toegevoegd tijdens het spuiten. De verfspuit sluit u aan op een compressor, die de lucht naar het verfspuitpistool pompt. Zo realiseert u met hogedruk, toch een zeer mooi resultaat.

Lagere druk

Met een Airmix Verfspuitpistool vernevelt u de verf met 90 bar, in plaats van 160 bar. Hierdoor is de druk eigenlijk te laag voor een net spuitpatroon. Maar dankzij de toevoeging van de lucht levert het alsnog strak spuitwerk op.  

Meer informatie

Wij leveren een breed assortiment aan Airmix verfspuiten. Bel of mail ons voor een advies op maat.

Telefoon: +31 (0)10 437 0166
E-mail: info@rasco-clemco.nl

Wilt u een goed advies?

Wij leveren een uitgebreid assortiment Airmix verfspuiten.
Graag adviseren we u het juiste apparaat voor uw toepassing.
Uiteraard tegen een scherpe prijs en met de beste service.

Een greep uit onze Airmix verfspuiten

We hebben er nog veel meer. Neem hiervoor contact met ons op.


Airless of Airmix

In onze Airmix verfspuiten wordt dezelfde techniek gebruikt als in Airless verfspuiten. Het enige verschil is dat er wat lucht wordt toegevoegd. Het verspuitpistool heeft dus een dubbele aansluiting. Voor materiaal en lucht. Bij Airmix spuiten is de aangebrachte verflaag wel wat dunner dan bij Airless spuiten. 

Meters maken met een Airmix verfspuit

Met de Airmix verfspuit schildert u eenvoudig grote oppervlaktes. Dankzij de kleine hoeveelheid lucht spuit u net wat nauwkeuriger dan met een Airless verfspuit. Hierdoor is de Airmix verfspuit ideaal voor projecten waar snelheid én afwerking een rol spelen.

Snel contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.