Rasco-Clemco

Straalcabine

Opzoek naar een straalcabine ons team staat voor u klaar. Daarom geven wij u graag wat extra informatie over het assortiment van Clemco en onze service. Zo weet u wat Clemco u kan bieden. Al bekend met ons assortiment en heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies. Klik dan hier op. Ons team legt u graag alle specificaties en mogelijkheden uit. Bekijk hier de blog.

 Clemco

Met trots bieden wij u onze Clemco straalcabines aan. Nu snappen wij dat u zich afvraagt welke straalcabine is het beste geschikt voor mijn werkzaamheden? Daarom geven wij in deze blog uitleg over de verschillende modellen van Clemco. Clemco is opgericht in 1949 en is gevestigd in Duitsland. Wat het bedrijf kenmerkt is hun hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit.

Kwaliteit die ervoor zorgt dat uw werkzaamheden optimaal uitgevoerd worden. Clemco is dus echt gemaakt voor professioneel gebruik. Het assortiment van Clemco is zeer onderhoudsvriendelijk. Wat makkelijk werkt voor intensief gebruik. Ook kunt u alle onderdelen na bestellen.

Tijdens uw werkzaamheden zult u veel minder stofvorming ervaren. Dit werkt zowel prettig als efficiënt. Wilt u weten wat de apparatuur van Clemco nog meer te bieden heeft voor u? Neem gerust contact met ons op. Het team van Rasco Clemco staat klaar om u persoonlijk te adviseren.

clemco-kitcab-straalkast

Greep uit ons assortiment de Kit-Cab 

De Kit-Cab is geschikt voor kleine tot middelgrote klussen. Niet alleen draagt die bij aan een werkomgeving met minder stofvorming ook kunt u veilig aan de slag. De Kit-Cab is volledig uitgerust met een zuigstraalsysteem. Zijn kleine formaat zorgt ervoor dat u hem makkelijk kwijt kan. Verder biedt hij een zeer hoogwaardige kwaliteit. De Kit-Cab van Clemco is dan ook zeer geliefd in de markt.