Rasco-Clemco
Verfspuit en straalapparatuur

Ons team staat voor u klaar

Ook digitaal proberen wij u de beste service te geven. Mocht u nog vragen hebben neem dan een kijkje in onze FAQ. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staan u graag te woord. 

FAQ

Staat uw vraag er niet bij? neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar

Bent u op zoek naar spuit-of straalapparatuur, maar is het te kostbaar om deze aan te schaffen doordat u deze misschien maar sporadisch nodig heeft of een tijdelijke klus heeft? Dan is huren een goede oplossing.

U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers om u te laten adviseren over het huren van het type apparatuur dat u nodig heeft. Wij zijn bereikbaar op 010-4370166 of per mail Info@rasco-clemco.nl

Het technische team van Rasco Clemco is elke dag weer bezig om ervoor te zorgen dat u als professional uw werkzaamheden kan uitvoeren. Van repareren, opbouwen, onderhoud, technisch advies geven of plaatselijk ondersteuning bieden ons team staat voor u klaar.

Hogedruk verfspuitapparatuur

Wij bieden u een uitgebreid assortiment professionele verfspuitapparatuur in pneumatische en elektrische uitvoeringen aan van topmerken zoals o.a. Graco, Binks en WiWa. Om het optimale resultaat te verkrijgen is het van groot belang de juiste apparatuur te gebruiken. Wij adviseren u hierin graag.

Straalapparatuur

Droogstralen, natstralen of vacuümstralen, Wij hebben voor u de geschikte apparatuur in ons programma. Wij vertegenwoordigen o.a. Clemco USA – werelds grootste leverancier van straalapparatuur – Munkebo en Pinovo.

Jazeker, ons team staat voor u klaar op locatie. Voor installatie klussen van complete straalhalen tot aan uitleg van de werking van 2K verfspuitapparatuur. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft.