Rasco-Clemco

Straalnozzles en koppelingen

Voor het beste resultaat

Door de nozzle in uw straalpistool regelmatig te vervangen, blijft de verhouding lucht en straalmiddel altijd optimaal. Een versleten nozzle laat teveel lucht door. En dat ziet u direct terug in het straalresultaat. Met hoge kwaliteit koppelingen en nozzles helpen wij u uw straalkwaliteit te waarborgen.

Hoe dunner de straal hoe krachtiger je een object kunt stralen. Maar meer kracht betekent ook dat je een minder groot oppervlak bestrijkt. Een straalnozzle is een opzetstuk waarmee je een straalpistool heel precies kunt instellen en gemakkelijk de diameter van de straal kunt variëren. De diameter van de straalnozzle bepaalt de dikte van de straal.

Meters maken

Met goede straalnozzles en sterke koppelingen maakt u pas echt meters. U werkt gewoon sneller met goede apparatuur en accessoires.

 
Clemco Koppelingen CQP en CQT

Greep uit ons assortiment Clemco koppelingen en nozzlehouders

Deze koppelingen met stalen veiligheidsveer worden bij het koppelen automatisch geborgd. Zowel de koppelingen als de nozzlehouders zijn versterkt met kunststof vezels waardoor ze vele malen langer meegaan en veiliger zijn dan de vele imitatie koppelingen & houders.

  • Met stalen veiligheidsveer
  • Bij het koppelen automatisch geborgd
  • Versterkt met kunststof vezels