Rasco-Clemco

Elektrostatische verfspuitapparatuur

De elektrostatische spuitmethode is een methode die gebruikt wordt bij het aanbrengen van een dunnen verflaag op een oppervlakte. Elektrostatische verfspuiten wordt toegepast bij oppervlaktes die een zeer hoogwaardige afwerking nodig hebben. Het belangrijkste voordeel is dat u door elektrostatisch te verfspuiten bespaart op materiaal en arbeidskosten.

Met elektrostatisch spuiten brengt u eenvoudig een mooi, dunne verflaag aan. Doordat u zo dun kunt aanbrengen bespaart u flink op materiaal. De verfdruppeltjes worden bij het uiteinde van het spuitpistool geladen. Het te schilderen deel is elektrisch neutraal, waardoor de geladen verfdruppeltjes worden aangetrokken naar het voorwerp. Zo ontstaat er een mooie, dunne, egale verdeling Electrostatisch spuiten heeft vele voordelen, zoals een hoge overdrachtsefficiency, goede randdekking, een eenvormige filmdikte en tijdsbesparing. U gebruikt minder verf, waardoor u hierop direct bespaart. Echter zijn de onderhoudskosten wel iets hoger dan bij een gewoon verfspuitpistool.

RansFlex Elektrostatisch Spuitpistool

Greep uit ons assortiment de Ransflex 

Het RansFlex Elektrostatisch Spuitpistool zorgt voor optimale verfbesparing met verbeterde ergonomie.

Dit is de nummer 1 in hoge kwaliteit van verneveling. Verpakt in een compacte en lichtgewicht uitvoering is dit elektrostatische RansFlex spuitpistool met al zijn noviteiten en voordelen met afstand de beste elektrostaat in de wereld.