Rasco-Clemco

Monti Bristle Blasters

 

De Monti Bristle Blaster is perfect geschikt voor klein straalwerk. Waar een normale borstelmachine alleen reinigt, polijst en een schoon oppervlak achterlaat voegt de Bristle Blaster iets heel belangrijkst toe en dat is het straalpatroon of ankerprofiel, dat nodig is voor hechting van verf, rubbers en pasta’s. Ook bij metaliseren kan de Bristle Blaster een belangrijke rol spelen. De Monti Bristle Blasters zijn beschikbaar in een pneumatische, elektrische en accu gedreven variant.

monti-bristle-blaster-accu-

Greep uit ons assortiment de Accu gedreven Monti Britsle Blaster

Ga accu gedreven te werk met de Monti Bristle Blaster. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van een elektriciteit of pneumatische aansluiting.

Waar een normale borstelmachine alleen reinigt, polijst en een schoon oppervlak achterlaat voegt de Bristle Blaster iets heel belangrijkst toe en dat is het straalpatroon of ankerprofiel, dat nodig is voor hechting van verf, rubbers en pasta’s.Ook bij metaliseren kan de Bristle Blaster een belangrijke rol spelen. Tevens bereikt u een reinheid vergelijkbaar met SA 2 1/2. Met 1 accu van 8Ah/18 Volt kunt u tot ongeveer 25 minuten werken.