Monti Bristle Blasters

Waar een normale borstelmachine alleen reinigt, polijst en een schoon oppervlak achterlaat voegen de Monti Bristle Blasters iets heel belangrijks toe. En dat is het straalpatroon / ankerprofiel. Dit is nodig voor de hechting van verf, rubbers en pasta’s. Ook bij metalliseren kan de Bristle Blaster een belangrijke rol spelen. De Monti Bristle Blaster is ideaal voor het stralen van kleine oppervlaktes. Ontdek welke Monti Bristle Blaster past bij uw project.

Bristle Blaster pneumatisch

mbx-bristle-blaster-roterende-borstel-machineDe pneumatische Britstle Blaster van Monti werkt op perslucht. Op de pneumatische versie kunnen zowel smalle (11 mm) als bredere (23 mm) borstels geplaatst worden. De pneumatische Bristle Blaster is ideaal voor het stralen van kleine oppervlaktes. Hou er rekening mee dat u een luchtaansluiting nodig heeft.

Bristle Blaster elektrisch & elektrische dubbel

monti-bristle-blaster-elektrisch-1Elektrische dubbel Monti Bristle BlasterDe elektrische Bristle Blasters werken op basis van elektriciteit. Het grote verschil tussen de elektrische en de elektrische dubbel Bristle Blaster is dat de elektrische dubbel een dubbele borstel heeft. De Bristle Blaster elektrische dubbel is dus echt voor de snelle werker. Door zijn dubbele borstel werkt hij op een snelle, economische en duurzame manier. Voor het snellere werk is dit de juiste Bristle Blaster.

Bristle Blaster Monti Axial

Monti Bristle Blaster AxialDe Bristle Blaster Monti Axial is perfect voor het stralen op moeilijk bereikbare plekken. Het model onderscheidt zich van de andere Bristle Blasters, doordat de borstel haaks op de tool staat. Dus heeft u moeilijk bereikbare plekken? De Bristle Blaster Axial is dan voor u de oplossing.

Accu gedreven Monti Bristle Blaster

monti-bristle-blaster-accu-1De snoerloze accu gedreven Bristle Blaster mag ook zeker niet vergeten worden. Door het gebruik van een accu is de nieuwe Bristle Blaster zeer flexibel. Op plekken waar geen perslucht of elektriciteit aanwezig is deze Bristle Blaster ideaal.

Advies

Bent u benieuwd welke Monti Bristle Blaster het beste past bij uw project? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag een persoonlijk advies.

Video