Rasco-Clemco

Over ons

In 1968 zijn wij begonnen in de Jufferstraat in Rotterdam met de verkoop van verfspuit en straalapparatuur. Nu ruim 50 jaar later zijn we gevestigd in Berkel en Rodenrijs waarbij we nog steeds dezelfde gedachtegang hanteren binnen onze organisatie. Zo hechten wij veel waarde aan het persoonlijk adviseren, het geven van snelle en de best mogelijke
service, het leveren van kwaliteitsproducten en zorgen wij dat u zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan vele sectoren

Rasco voert een uitgebreid assortiment professionele spuitapparatuur. Met de topmerken zoals Binks, Gema, GracoRansburgTritech en WiWa behoort het leveringspakket van Rasco tot de grootste in de Benelux.

Clemco is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment straalapparatuur en vertegenwoordigt Clemco USA, een van de grootste producenten in de wereld van straalapparatuur.

Rsco-Clemco

Waarom Rasco-Clemco

Technische dienst

Voor reparaties en onderhoud kunt u bij ons terecht. Met ons team aan specialisten staan wij voor u klaar.

Persoonlijke aandacht

Bij Rasco-Clemco vinden wij persoonlijke aandacht al sinds 1968 heel belangrijk. Wij adviseren iedereen dan ook persoonlijk

Hoogwaardig assortiment

Wij bieden een hoogwaardig assortiment aan in verfspuit en straalapparatuur.

Oplossingsgericht

Ons team denkt altijd in oplossingen, zelfs als deze er nog niet zijn. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Sectoren

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan vele sectoren waaronder: Bouw en schilder industrie, Metaalverwerkende industrie, Protective Coating , Jacht en Scheepsbouw. Onze Technische afdeling staat klaar voor uw reparties, onderhoud en denkt in oplossingen.

Verfspuit en straalapparatuur

Verfspuitapparatuur voor de industrie

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verfspuitapparatuur voor de industrie. Denk hierbij aan merken zoals Graco en Wiwa.

Verfspuit en straalapparatuur

straalapparatuur voor de industrie

Voor straalapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u merken zoals Ibix en Clemco terug.

Rsco-Clemco

Onze reparatie en service afdeling

Bij Rasco-Clemco kunt u terecht voor al uw reparaties en technische ondersteuning.

verfspuitapparatuur voor de schilderbranche

Bent u schilder en wilt u aan de slag gaan met de beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt? Bekijk dan ons Tritech assortiment

Ons team

Graag stellen wij onze specialisten aan u voor. Ons team is opgebouwd van medewerkers op onze technische afdeling, binnendienst medewerkers en vertegenwoordigers. Ons ”motto” Wij van Rasco-Clemco vinden persoonlijke aandacht en service erg belangrijk.

Rasco-Clemco

Angelique de Klerk

Directie

Rasco-Clemco

Johan van Marion

Commercieel medewerker binnendienst

Soenil Basant

Administratief medewerker

Edwin de Klerk

Directie

Hasan Yilmaz

Technische binnendienst medewerker

Raymond Pruijsen

Accountmanager

Rasco-Clemco

Burhan ozdemir

Reparatie/magazijn medewerker

Martin Groenenveld

Commercieel medewerker binnendienst

Jim Slamet

Administratief medewerker