Rasco-Clemco

Graco

Officieel dealer van Graco verfspuitapparatuur

Graco

Rasco Clemco is officieel dealer van Graco. Wij bieden een compleet assortiment professionele verfspuitapparatuur van het Amerikaanse merk Graco. Op onze website vindt u de populairste producten. Maar we kunnen alles leveren.

Neem voor informatie en een scherpe prijs direct contact met ons op.

Wilt u een goed advies?


Wij leveren het complete assortiment Graco-producten.
Graag adviseren we u het juiste apparaat voor uw toepassing.
Uiteraard tegen een scherpe prijs en met de beste service.

Graco Verfspuitapparatuur

Graco biedt de juiste apparatuur voor het verspuiten van decoratieve of industriële coatings. De spuitinstallaties en hogedruk airless verfpompen van Graco zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zorgen voor een constant doorstroomvolume en de juiste druk.

Graco Straalapparatuur

De kwaliteit van uw afwerking kunt u verbeteren door de juiste oppervlaktevoorbereiding. Graco biedt hiervoor de beste straalapparatuur, zoals de Vapor Abrasive-straalapparatuur.

Meer informatie

Wij leveren het complete assortiment van Graco. Bel of mail ons voor een advies op maat.
Telefoon: +31 (0)10 437 0166 
E-mail: info@rasco-clemco.nl

Zelfs de verf op het Witte Huis

De apparaten van Graco spuiten het vernis op uw meubels en de verf op uw huis. Zelfs de verf op het Witte Huis in Washington D.C. komt uit een Graco Verfspuit. Graco is dan ook een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers op het gebied van verfspuitapparatuur.

Perfecte afwerking met Graco

Bent u op zoek naar die perfecte afwerking? Bij het spuiten van decoratieve of industriële coatings zijn consistente stroming, de juiste druk en een goed spuitpistool van onontbeerlijk. En natuurlijk vindt u snelheid, comfort en veiligheid belangrijk. Graco is het merk dat u zoekt.

Snel contact

Wij bieden een compleet assortiment verfspuit- en straalapparatuur. Vraag ons om advies of een uitgebreide demonstratie. We informeren u graag over het beste apparaat voor uw toepassing.

U kunt ons ook bellen (010 4370166) of mailen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.