Rasco-Clemco

Wiwa

Hier vindt u een greep uit ons assortiment van Wiwa. We hebben er nog veel meer, vraag ernaar!

Neem voor informatie en prijzen direct contact met ons op.

Wilt u een goed advies?


Wij leveren het complete assortiment WIWA-producten.
Graag adviseren we u het juiste apparaat voor uw toepassing.
Uiteraard tegen een scherpe prijs en met de beste service.

Wiwa

Wiwa staat bekend om haar betrouwbaarheid en precisie. Al meer dan 60 jaar is WIWA een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van spuitapparatuur. De Wiwa apparatuur is perfect voor het aanbrengen van decoratieve en beschermende coatings.

Wiwa technologie

De WIWA-technologie wordt toegepast in alle WIWA-producten, zoals Airless, Aircombi, 1K en 2K. WIWA ontwikkelt haar producten in rap tempo door. Dit resulteert in een breed productgamma met 1K en 2K airless spuitlakeenheden, vloeistofbehandeling, materiaalextrusie en injectiesystemen.

 

Meer informatie

Wij leveren het complete assortiment van WIWA. Ook onderhoud en reparaties voeren wij voor u uit. Bel of mail ons voor een advies op maat.

Telefoon: +31 (0)10 437 0166 
E-mail: info@rasco-clemco.nl


Toonaangevend spuitapparatuur

Met het Wiwa spuitapparatuur kunnen decoratieve en beschermende coatings perfect aangebracht worden. Wiwa staat bekend om haar betrouwbaarheid en precisie. Waardoor het voor beide doeleinden een zeer goede keuze is.

Perfecte afwerking met Wiwa

Bent u op zoek naar die perfecte afwerking? Bij het spuiten van decoratieve of beschermende coatings zijn consistente stroming, de juiste druk en een goed spuitpistool van onontbeerlijk. En natuurlijk vindt u snelheid, comfort en veiligheid belangrijk. Wiwa is het merk dat u zoekt.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.