Rasco-Clemco

U heeft een Clemco straalcabine en bent benieuwd hoe u hem het beste kan onderhouden. Ons team geeft u graag wat advies. Heeft u verder vragen of wilt u dat een specialist naar uw straalcabine kijkt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

 

De Clemco straalcabines zijn gemaakt voor professioneel gebruik. Ze kunnen dus intensief gebruikt worden waarna u relatief weinig onderhoud heeft. Ons team adviseert in deze blog de specifieke onderdelen waar u op moet letten. Zo kan u niet alleen optimaal maar ook het meest efficiënt werken.

We adviseren u om de afzuigfilter ten alle tijden goed in de gaten te houden. Het zichtvenster is hiernaast ook erg belangrijk. Hou deze schoon zodat u goed zicht heeft. Verder kunt u in principe alle soorten grit gebruiken voor de straalcabines. Wij adviseren u herbruikbaar grit te gebruiken. Dit is zowel beter voor de straalcabine als voor uw portemonnee.

 

Lage druk straalcabines

Graag geven wij u nog wat onderhoud tips over lage druk straalcabines . Belangrijk is om voor en na uw werkzaamheden de filters te checken. Wanneer deze er goed uitzien is er niks aan de hand. Zo niet moet u deze vervangen. Verder adviseren wij u altijd het straalpistool na te kijken. Mochten hier mankementen mee zijn kunt u gerust contact opnemen. Ons team staat voor u klaar.

 

Drukcabinet

Bij een drukcabinet oftewel hoge druk geldt hetzelfde wat betreft de filters. Hou de filters goed in de gaten en vervang deze vroegtijdig. Ons team adviseert u ook om de straalcabine te onderhouden. Heeft u vragen hierover kunt u gerust contact opnemen. De straalnozzles mogen zeker niet vergeten worden in het onderhoudsverhaal . Zien deze er goed uit dan kunt u verder met uw werkzaamheden.

 

Wat wij doen

Heeft u verder nog vragen of bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen leveren? Neem contact op met ons team. U kunt ook bij ons terecht voor reparaties of een onderhoudsbeurt. Neem dus snel contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.