Rasco-Clemco

Waarom Luchtgommen

Waarom zal u gaan werken met luchtgommen? Een vraag die wij graag na het lezen van deze blog beantwoord willen hebben. Het verwijderen van oude verflagen is vaak een tijdrovende bezigheid. Tijd die beter besteedt kan worden. Luchtgommen met het IBIX systeem bieden de oplossing voor het snel en effectief verwijderen van verf- en waslagen zonder de ondergrond te beschadigen. Dit geldt ook voor moeilijk bereikbare plekken zoals hoekjes en gaten. U heeft hierbij het beste en snelste resultaat met de minste inspanning.

Dus wilt u snel, veilig en nauwkeurig verf verwijderen van hout, metaal of steen? En wilt u deze ondergronden direct nabehandelen met een nieuwe afwerklaag? Gebruik dan een IBIX ketel voor luchtgommen. Dit werk niet alleen effectief maar ook uw verbruik kosten zullen in verhouding laag blijven. Dit omdat de IBIX luchtgommen werken op lage druk. U verbruikt hierdoor dus minder materiaal waardoor u geld bespaart.

Waarom kiezen voor Ibix ?

IBIX® vindt zijn oorsprong in Noorwegen. Bijna alles in Noorwegen draait om de olie en de scheepvaart. Aan boord was er vraag naar een professionele straalketel die licht was van gewicht, compact en eenvoudig te verplaatsen is. Zo kwam IBIX op het idee van de flexibele straalketels. Dit zien we dan zeker vandaag te dag terug. IBIX straalketels zijn super flexibel. U kunt de straalketel zo kwijt in uw bedrijf bus. Dit werkt wel zo makkelijk. De straalketels van IBIX zijn veelzijdig in gebruik.

Dit betekent dat u de IBIX ketel voor veel verschillende klussen kunt gebruiken: Het reinigen van gevels op kleine schaal,  mobiel stofvrij straalwerkzaamheden in de industrie, verwijderen verf- en waslagen van hout en meubels, mobiel verwijderen van graffiti,  ontroest en ontlakken van staal en luchtgommen.

IBIX straalketels zijn ook zeer gemakkelijk in gebruik. Dit zorgt ervoor dat u zonder teveel moeite snel en makkelijk aan de slag kan. Door zijn lichte gewicht zijn de straalketels van IBIX zeer makkelijk te verplaatsen. Het mooiste is nog de prijs-kwaliteit verhouding van IBIX. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Meer lezen over Ibix

Ons assortiment aan Luchtgommen

Ibix 9 Geschikt voor klein mobiel straalwerk.

De IBIX Problaster 9 straalketel weegt slechts 12 kilogram en is zeer geschikt om mobiel klein straalwerk uit te voeren. De IBIX straalketels zijn ook perfect voor het “luchtgommen”.

Toepassingen:

 • Het reinigen van gevels op kleine schaal
 • Mobiel stofvrij straalwerkzaamheden in de industrie
 • Verwijderen verf- en waslagen van hout en meubels
 • Mobiel verwijderen van graffiti
 • Ontroest en ontlakken van staal
 • Luchtgommen
 • Ook met natwaskop leverbaar

Informatie aanvragen

Ibix 25 Geschikt voor kleine en middelgrote klussen

De IBIX PROBLASTER 25 straalketel is lichtgewicht, compact en zeer geschikt om mobiel allerhande straalwerk uit te voeren. De IBIX PROBLASTER 25 straalketel wordt veel gebruikt in het jachtonderhoud en voor het verwijderen van graffiti. De straalketel is volledig uit aluminium vervaardigd. Dankzij de lichtgewichte uitvoering is de IBIX overal in te zetten. De IBIX PROBLASTER 25 straalketel is ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik.

De IBIX PROBLASTER 25 straalketel wordt veel gebruikt voor de volgende toepassingen:

 • Gevelreiniging
 • Verwijderen verf en roest in vele toepassingen
 • Verwijderen verf- en waslagen van hout en meubels (luchtgommen)
 • Mobiel verwijderen van graffiti

Informatie aanvragen

Benodigdheden om te beginnen met luchtgommen

Als u wilt werken met luchtgommen heeft u het volgende nodig:

 • Straalketel
 • Straalpistol
 • Straalmiddel
 • Compressor

Nog vragen over luchtgommen?

Heeft u nog vragen over luchtgommen na het lezen van de blog? Geen enkel probleem ons team staat voor u klaar. Wij geven u graag persoonlijk advies over luchtgommen. Klik hier voor onze contactgegevens.

Waarom Rasco Clemco ?

Bij Rasco Clemco draait het om de service naar u. Bij ons krijgt u dus niet alleen het product geleverd maar u ontvangt daar een team van specialisten gratis bij. U kunt altijd bij ons terecht mocht u vragen hebben of als er iets mankeert aan uw pomp. De koffie staat altijd klaar! Uiteraard zijn wij ook  telefonisch of per mail bereikbaar.