Rasco-Clemco

Vandaag is die bij ons binnengekomen. Onze nieuwe gritzuiger! Naast zijn hoogwaardige kwaliteit is de prijsverhouding ook zeer goed. Wij van Rasco-Clemco zijn erg blij om de nieuwe gritzuiger te verwelkomen in ons Assortiment.

Een kleine introductie

Scheppen en vegen is verleden tijd. U bespaart door het aanschaffen van de gritzuiger niet alleen tijd maar ook geld! Met zijn automatische reiniging filters wordt er niet alleen gereinigd maar ook gerecycled. Dit bespaart u weer grit! Verder heeft hij een volume van 200 liter. Dus echt gemaakt voor professioneel gebruik.

Mobiliteit

De gritzuiger is goed te verplaatsen wat voor veel werk gemak zorgt. Ook is hij uitgerust met 2 kokerprofielen, zodat u hem met de heftruck kan optillen en legen in een container. Onze nieuwe Gritzuiger is pneumatisch uitgerust. U heeft dus een compressor nodig tijdens uw werkzaamheden.

Binnenkort op de website!

Binnenkort is onze nieuwe gritzuiger terug te vinden op onze website. Toch al overtuigd of wilt u meer technische informatie ontvangen? Dat kan wij van Rasco Clemco helpen u graag!

Meer technische informatie weten

Toch al meer weten over onze nieuwe gritzuiger? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer technische informatie over de Gritzuiger.

Nu al overtuigd

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Natuurlijk geven wij hierbij ook een persoonlijk advies. Want wij van Rasco Clemco vinden service en persoonlijke aandacht enorm belangrijk.