Rasco-Clemco

Een echte professional zoals u wil werken met het beste van het beste uit de markt, we willen tenslotte aan het eind van de dag kwaliteit geleverd hebben. Hiernaast moeten we ook letten op de kosten. Zo bent u bij het gebruik van een compressor zo`n 300 euro per dag kwijt aan diesel kosten. Dit zijn vaak extra kosten waar niet altijd bij stil wordt gestaan. Maar deze kosten kunnen opgelost worden! Hoe dan? De Graco E-King biedt de oplossing.

Geen compressor meer nodig

Zo werkt de Graco E-King volledig elektrisch. Hierdoor heeft u geen compressor meer nodig. Dit bespaart u alleen al ongeveer 300 euro per dag. Hiernaast bent u ook veel mobieler met de E-King. Het enige wat u namelijk nodig heeft is stroom. U kunt dus snel en gemakkelijk aan de slag.

ATEX leverbaar

Door niet langer gebruik te maken van een compressor zal u minder lawaai ervaren. Een werkvloer met weinig geluidsoverlast is natuurlijk prettiger om in te werken. Hiernaast is uw E-King niet alleen geluidsarmer ook is die veilig in gebruik. Uw Graco E-King is namelijk in ATEX uitvoering leverbaar, zo kunt hem ook in Atex zones gebruiken.

Optimaal werken

Verder heeft u ook geen last meer van bevriezing van de luchtmotor, wat de levensduur van de pomp verlengt en voor minder storingen zorgt. Bij het gebruiken van uw E-King heeft u weinig tot geen last meer van pulsatie. Dit zorgt ervoor dat u betere kwaliteit kan leveren.

Binnen 20 dagen terugverdient

De Graco E-King helpt u dus met het leveren van optimaal werk. Door niet langer gebruik te hoeven maken van een compressor, heeft u de E-King al in +/- 1 maand terugverdiend. De Graco E-King brengt u dus niet alleen kwalitatief meer!

Meer weten over de Graco E-King? Neem contact op met onze binnendienst, zij geven u graag een persoonlijk en goed advies.