Rasco-Clemco

Het technische team van Rasco Clemco is elke dag weer bezig om ervoor te zorgen dat u als professional uw werkzaamheden kan uitvoeren. Van repareren, opbouwen, onderhoud, technisch advies geven of plaatselijk ondersteuning bieden ons team staat voor u klaar.

Burhan

Ik ben Al twee jaar trots medewerker bij Rasco Clemco. Dagelijks zorg ik ervoor dat u het maximale uit uw werk kan halen. Ik verzorg dan ook de onderhoud en de reparaties bij Rasco Clemco. Tijdens het repareren let ik op het leveren van zo’n hoog mogelijke kwaliteit. Zo kan u weer snel aan de slag en hoeft u niet snel weer te laten repareren.

Kwaliteit vind ik dan ook het allerbelangrijkste tijdens mijn werkzaamheden. Mijn specialiteit is mijn technische inzicht en passie voor het vak. Ik sta klaar om voor u aan de slag te gaan zodat u ook het maximale uit uw werk kan halen.

Hasan

Ik werk al 14 jaar bij Rasco Clemco en ben dan ook een bekend gezicht als het gaat om technische vragen. Ik zet me elke dag weer in voor u. Dagelijks ben ik bezig met 2K apparatuur, technisch advies en applicaties. Tijdens het repareren let ik op waar de slijtage vandaan komt. Ik onderzoek waar het mis gaat zodat ik het in de toekomst voor de klant kan voorkomen.

Mijn doel is dan ook klanten zo goed mogelijk te helpen. Door mijn advies kan de klant zelf in de toekomst beter onderhoud plegen. Mijn specialiteit is om verder te kijken dan mogelijk wordt gehouden. Ik zoek altijd naar een oplossing een geeft nooit op. Ik sta klaar voor u om oplossingen te vinden voor het verwerken van coatings waar nog geen bestaande apparatuur voor is.

Henry

Ik werk nu 7 jaar voor Rasco Clemco. U kan mij kennen van onze werkplaats waar ik altijd iedereen zo vriendelijk mogelijk welkom heet. Dagelijks ben ik bezig met onderhoud en reparaties zodat u de beste kwaliteit kan leveren. Tijdens het repareren probeer ik altijd eerst het probleem vast te stellen. Naast het verhelpen van het probleem geef ik ook advies zodat het probleem in de toekomst niet meer voorkomt.

Mijn doel is om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Met mijn technische inzicht en vriendelijke glimlach sta ik klaar voor u.