Rasco-Clemco

Elektrische verfspuitapparatuur heeft vele voordelen. Helemaal nu de de brandstofprijzen door het dak heen schieten is het voordelig om elektrisch verf te gaan spuiten. Vergeet dure dieselkosten en kies voor elektrische apparatuur. We hebben de grootste voordelen voor u opgesomd en adviseren u over de beste elektrische apparatuur voor de industrie en schilderbranche.

Compressor is verleden tijd

Bij elektrische verfspuitapparatuur heeft u alleen een stroomnet nodig. Dit werkt niet alleen snel, maar ook erg makkelijk. U bent namelijk een stuk mobieler, omdat u geen zware compressors meer hoeft te verplaatsen en vervoeren bij iedere klus.

Geluidsarm

Met elektrische verfspuitapparatuur zult u minder lawaai ervaren dan met een compressor. Het voordeel is ook dat u minder geluidsoverlast zult veroorzaken. Hiernaast is een werkvloer met weinig geluidsoverlast ook prettig om in te werken en beter voor uw gezondheid.

Milieuvriendelijk

Milieubewust te werk gaan is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Ook in onze branche. Elektrische verfspuitapparatuur is een stuk milieubewuster dan werken met een compressor. Dit komt omdat u alleen een stopcontact nodig heeft om de apparatuur aan te sluiten. Ideaal en beter voor het klimaat!

Voor de industrie adviseren wij de Graco E-King

De Graco E-King is een zeer geschikt elektrisch verfspuitapparaat voor de industrie en zwaardere coatings. U plugt de Graco E-King in het stopcontact en u kunt direct veilig aan de slag gaan. Hij is ATEX-gekeurd waardoor u hem met gemak en zonder gevaar in ATEX-zones kunt gebruiken. Zoals we hierboven beschreven is de Graco E-King ook geluidsarm, beter voor het milieu en een fijn mobiel spuittoestel. Met de unieke Graco E-King kunt u elke industriële klus aan.

Voordelen voor de schilderbranche

Als schilder is de kwaliteit die u levert van groot belang. Door goede kwaliteit te leveren kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten en bouwt u een sterke klantenkring op. Daarom is het verstandig om te blijven investeren in uzelf en uw werkmaterialen. Een elektrische verfpomp zorgt voor een hoogwaardige afwerking die u met een verfroller moeilijk kunt evenaren.

Wilt u hoogstaande kwaliteit leveren voor een goede prijs? Het kan bij Rasco Clemco!

Minder materiaalverbruik

Naast een betere kwaliteit, verbruikt u ook minder materiaal als u werkt met een elektrische verfspuit. Dit is enorm voordelig en bespaart u veel verf. Hiernaast zal uw werksnelheid ook een flinke boost krijgen als u een elektrische verfpomp gebruikt. Wat u weer tijd bespaart! Wij zien alleen maar voordelen.

Voor de schilderbranche adviseren wij Tritech

Tritech staat bekend om zijn goede kwaliteit-prijs verhouding en biedt een breed assortiment aan. Zo is er voor elke klus wel een geschikte pomp te vinden. De pompen van Tritech hebben een lange levensduur en zijn mede hierom een goede investering. Als u werkt met Tritech zult u geen pulsatie ervaren en merken dat het zeer onderhoudsvriendelijke pompen zijn. Deze Amerikaanse verfspuitpompen zijn perfect voor de professionele schilder.

Heeft u interesse in een elektrische verfspuitpomp?

Wilt u meer weten over ons brede assortiment elektrische verfspuitapparatuur? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij van Rasco Clemco vinden persoonlijke aandacht en service enorm belangrijk en helpen u graag.