Rasco-Clemco

Wilt u een goed advies?


Wij leveren een uitgebreid assortiment Elektrische verfspuiten.
Graag adviseren we u het juiste apparaat voor uw toepassing.
Uiteraard tegen een scherpe prijs en met de beste service.

Elektrische verfspuit

Elektrische verfspuit

Elektrische verfspuiten zijn de goede keuze op het gebied van schilderen en spuiten. Naast dat u tijd en moeite bespaart, bespaart u ook een hoop verf. Met de elektrische verfspuit brengt u namelijk in één keer een mooie egale verflaag aan.

Egaal resultaat

Met de elektrische verfspuit werkt u snel en krijgt u een mooi egaal resultaat. Afhankelijk van het materiaal gebruikt u de daarvoor geschikte spuitkop. En natuurlijk regelt u heel handig het materiaalgebruik voor een zo efficient mogelijke klus.

Meer informatie

Wij leveren een breed assortiment aan elektrische verfspuiten. Bel of mail ons voor een advies op maat.

Telefoon: +31 (0)10 437 0166 
E-mail: info@rasco-clemco.nl

Elektrisch

De elektrische verfspuit heeft met elektriciteit een betrouwbare krachtbron. De Elektrische technologie vermindert de pulsatie en voorkomt ijsafzetting op de motor. Dat zijn belangrijke voordelen voor de planning van uw project.

Membraam- of Plunjerpomp

De elektrische airless en airmix verfspuiten zijn verkrijgbaar als membraampomp en plunjerpomp. Net wat je zelf het prettigst vindt. Kun je geen keuze maken? Vraag ons dan om advies en een demo.

Snel contact

Wij bieden een compleet assortiment verfspuit- en straalapparatuur. Vraag ons om advies of een uitgebreide demonstratie. We informeren u graag over het beste apparaat voor uw toepassing. 

U kunt ons ook bellen (010 4370166) of mailen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.