Rasco-Clemco

Rasco Clemco biedt een uitgebreid assortiment aan in professionele verfspuitapparatuur. In de blog over verfspuitapparatuur vertellen wij u graag meer over ons assortiment. Zodat u na het lezen weet wat Rasco Clemco u kan bieden. Hiernaast vertellen wij graag wat meer over wat u van ons kan verwachten.

Waarom Rasco Clemco?

Bij Rasco Clemco staat service altijd centraal. Zo bieden wij met onze technische afdeling de juiste ondersteuning voor u. Onze technische afdeling denkt in oplossingen en kijkt verder dan wat in eerste instantie mogelijk wordt gehouden. Ons team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen waar mogelijk. Dus voor reparaties of persoonlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om meer te vertellen en u te ondersteunen waar nodig. Met onze fijne communicatie en service level bent u zowel tijdens als na het aankoopproces aan het juiste adres bij Rasco Clemco. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij ons in Berkel en Rodenrijs voor een lekkere kop koffie.

Elektrische verfspuitapparatuur

Heeft u een genoeg van een compressor met hoge brandstof kosten? Ga dan gemakkelijk te werk met de plugin en play techniek. Hierdoor bent u erg mobiel tijdens uw werkzaamheden. U heeft namelijk alleen een stopcontact nodig om aan de slag te kunnen. De kwaliteit mag ook zeker niet vergeten worden. Wij bieden u daarom een hoogwaardig assortiment elektrische verfspuitapparatuur aan. Ons assortiment Bestaat uit de volgende merken: Graco, Tritech, Apollo en BMP.

Lees meer over Elektrische verfspuitapparatuur

Pneumatische verfspuitpompen

Opzoek naar kwaliteit verfspuitpompen voor in de industrie? Dan bent u zeker bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan pneumatische verfspuitpompen aan leverbaar met verschillende motors. Wilt u meer advies hierover? Neem gerust contact op met ons team. Wij geven u graag persoonlijk advies om zo tot de geschikte verfspuitapparatuur te komen voor uw klus. Ons assortiment bestaat uit de volgende merken: Wiwa, Graco en Binks.

Lees meer over pneumatische verfspuitpompen

Complete 2K spuitinstallaties

Opzoek naar een complete 2K spuitinstallatie? Daarvoor kunt u ook terecht bij Rasco Clemco. Wij bieden verschillende complete 2K spuitinstallaties aan van Graco. Perfect geschikt voor zwaardere coatings en grotere industriële klussen. Voor meer informatie over 2K spuitinstallaties kunt u uiteraard contact opnemen met ons team. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Lees meer over 2K spuitinstallaties

Airmix verfspuitapparatuur

De Airmix verfspuittechniek werkt bijna hetzelfde als de Airless techniek. Wij begrijpen daarom ook goed de verwarring tussen beide technieken. Maar is wel degelijk één verschil. Zo wordt er bij Airmix verfspuittechniek ook gebruik gemaakt van perslucht. Wij bieden u een hoogwaardige kwaliteit assortiment met Airmix verfspuittechniek. Ons assortiment bestaat uit merken zoals: Binks en Ransburg.

Lees meer over Airmix verfspuitapparatuur

Elektrostatische verfspuitapparatuur

Elektrostatisch spuiten heeft vele voordelen, zoals een hoge overdrachtsefficiency, goede randdekking, een eenvormige filmdikte en tijdsbesparing. Wij bieden u in ons assortiment het hoogwaardige merk Ransburg aan. Uiteraard kunt u voor meer informatie contact opnemen met ons team. Wij adviseren u graag.

Lees meer over elektrostatische verfspuitapparatuur