Rasco-Clemco

Bent u al bekend met TriTech?

Het Amerikaanse merk TriTech maakt sinds 2006 de beste kwaliteit airless producten voor echte professionals. Naast de hoge kwaliteitsstandaard, bieden ze ook de scherpste prijs. Rasco Clemco is een troste importeur van TriTech en levert het gehele airless assortiment. Naast het bieden van de beste kwaliteit vindt TriTech service ook onwijs belangrijk. Rasco Clemco deelt deze waarde en adviseert u graag om de juiste airless apparatuur te vinden.

TriTech T8 elektrische plunjerpomp

Het goed onderhouden van uw pomp is belangrijk, maar na een lange dag werken kunnen wij ons voortellen dat u er weinig zin in heeft. Omdat TriTech het de professionele spuiter zo aangenaam mogelijk te maken zijn de elektrische plunjerpompen zeer onderhoudsvriendelijk en gaan ze lang mee. Zo ook de TriTech T8 elektrishe plunjerpomp.

De T8 heeft een innovatief design en werkt elektrisch. In combinatie met zijn lichte gewicht werkt dit erg gemakkelijk. Een ander groot voordeel van deze pomp is dat u geen last meer zult hebben van pulsatie tijdens het werken.

Tritech-T8-400x400

Probeer de T8 gratis uit voor een dag

Bent u benieuwd naar deze hoge kwaliteitspomp? U kunt hem een dag gratis uitproberen om zelf te ervaren hoe fijn een elektrische pomp van TriTech is. Wij van Rasco Clemco zeggen zien is geloven. Dus wacht niet langer en probeer de T8 een dag uit. Want professionals willen toch alleen werken met het beste uit de markt! Neem contact met ons op om een geschikte dag in te plannen.