Bent u al bekend met Tritech?

Tritech biedt u niet alleen de beste kwaliteit, ze bieden ook de scherpste prijs. Het Amerikaanse merk Tritech is gemaakt voor u als professional. Naast hun brede assortiment aan pompen vindt Tritech service ook onwijs belangrijk. Wij van Rasco Clemco delen deze waarde waarom wij ook trots importeur zijn.

Om u ook te overtuigen van de kwaliteit van Tritech kan u nu de T8 gratis uitproberen. Want wij van Rasco Clemco zeggen zien is geloven. Dus wacht niet langer en probeer de T8 nu uit! U wil toch ook de beste kwaliteit voor de beste prijs hebben.

 

Wat levert de Tritech T8 u op?

Onderhoud na een dagwerken, niemand heeft daar zin in toch? Het wegnemen gaat niet maar wel maakt de Tritech T8 u het een stuk gemakkelijker. Naast dat de Tritech T8 onderhoudsvriendelijk is kent de pomp een lange levensduur. We willen tenslotte niet om het jaar weer een nieuwe pomp kopen. Van pulsatie hoeft u ook geen last meer te hebben tijdens het werk.  De T8 zorgt er namelijk voor dat u geen pulsatie heeft.

En hebben we al gezegd dat die elektrisch is! Dit in combinatie met zijn lichten gewicht werkt wel zo makkelijk. Nog niet overtuigd? Geen enkel probleem dat probeert u hem toch gewoon gratis een dag uit. Want wij van Rasco Clemco vinden service enorm belangrijk.

Plan jou dag nu in!

Dit wilt u echt niet missen! Neem nu contact met ons op en plan u gratis dag in. Zo kunt u Tritech zelf ervaren. Want professionals willen toch alleen werken met het beste uit de markt!