Rasco-Clemco

Opzoek naar een straalcabine ons team staat voor u klaar. Daarom geven wij u graag wat extra informatie over het assortiment van Clemco en onze service. Zo weet u wat Clemco u kan bieden. Al bekend met ons assortiment en heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies. Klik dan hier op. Ons team legt u graag alle specificaties en mogelijkheden uit.

 Clemco

Met trots bieden wij u onze Clemco straalcabines aan. Nu snappen wij dat u zich afvraagt welke straalcabine is het beste geschikt voor mijn werkzaamheden? Daarom geven wij in deze blog uitleg over de verschillende modellen van Clemco. Clemco is opgericht in 1949 en is gevestigd in Duitsland. Wat het bedrijf kenmerkt is hun hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit.

Kwaliteit die ervoor zorgt dat uw werkzaamheden optimaal uitgevoerd worden. Clemco is dus echt gemaakt voor professioneel gebruik. Het assortiment van Clemco is zeer onderhoudsvriendelijk. Wat makkelijk werkt voor intensief gebruik. Ook kunt u alle onderdelen na bestellen.

Tijdens uw werkzaamheden zult u veel minder stofvorming ervaren. Dit werkt zowel prettig als efficiënt. Wilt u weten wat de apparatuur van Clemco nog meer te bieden heeft voor u? Neem gerust contact met ons op. Het team van Rasco Clemco staat klaar om u persoonlijk te adviseren.

Assortiment

Clemco heeft een breed assortiment in straalcabines. Zo zijn ze te bestellen van klein tot groot formaat. Clemco biedt dus altijd een oplossing. Zelfs als het er nog niet is dan kan het gemaakt worden. Hierbij een greep uit ons assortiment. U heeft bij elke straalcabine een compressor en een elektriciteit aansluiting nodig.

Mini Tumble Cabinet

De Mini Tumble Cabinet is de kleinste straalkast uit ons assortiment. De Mini Tumble Cabinet is ideaal geschikt voor klein straalwerk. Met zijn kleinere formaat van 500x940x620 mm kunt u hem ook gemakkelijk ergens kwijt. De straalcabine is gemaakt voor maximale efficiency. Hij maakt schoon, ontbraamt en blaast kleine onderdeeltjes in een draaiende tuimel. Door het rondraaien slaan de deeltjes op verschillende oppervlaktes tegelijk in. Dit zorgt voor een consistent resultaat.

 

Kit-Cab

De Kit-Cab is geschikt voor kleine tot middelgrote klussen. Niet alleen draagt die bij aan een werkomgeving met minder stofvorming ook kunt u veilig aan de slag. De Kit-Cab is volledig uitgerust met een zuigstraalsysteem. Zijn kleine formaat zorgt ervoor dat u hem makkelijk kwijt kan. Verder biedt hij een zeer hoogwaardige kwaliteit. De Kit-Cab van Clemco is dan ook zeer geliefd in de markt.

Blast Cabinet Pulsar 3

De Blast Cabinet Pulsar 3 is gemaakt voor middelgrote klussen. De straalcabine is van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit die u van Clemco mag verwachten. De Blast Cabinet Pulsar 3 is gemaakt van robuuste staal panelen. Hij is uitgerust met stofafzuiging en een straal media recycle systeem. Vanwege zijn grote optionele mogelijkheden kan die aan elke vereiste voldoen.

Pulsar VI Plus

De specificaties blijven exact hetzelfde als bij de Blast Cabinet Pulsar 3. Het enige grote verschil is dat de capaciteit van de cycloon twee keer zo groot wordt. Hij gaat namelijk van 8,4 m³ naar 16.8 m³. Verder kunt u hem net zoals bij de Pulsar 3 personaliseren naar uw werkzaamheden.

Pulsar VII Plus

De specificaties blijven hier hetzelfde als bij de Pulsar VI Plus. Hier heeft u alleen een Extra filter erbij. Hierdoor ervaart u een nog sterkere afzuiging en minder stof. Verder is de Pulsar line van Clemco gemaakt voor hoogwaardig professioneel gebruik. Ze zijn dan ook zeer gebruiksvriendelijk.

BNP 65 Blast Cabinet

De BNP 65 Blast cabinet is gemaakt voor grotere klussen. De straalcabine bezet dan ook een ruimte van 13m². De BNP 65 is uitgerust met een 100 liter tank. De BNP Line staat binnen Clemco bekend vanwege zijn grote flexibiliteit. De BNP line kent vele mogelijkheden waardoor er voor elk straalproces een oplossing is. Hij kan dan ook zeker op basis van uw behoeftes worden aangepast.

BNP 220 Blast Cabinet

De BNP 220 Blast Cabinet is het grotere broertje van de BNP 65 Cabinet. De straalcabine bezet een ruimte van 16m². Dit zorgt er automatisch voor dat u meer ruimte heeft voor uw straalwerk. Verder Hebben ze veelal dezelfde specificaties. Zo is die standaard uitgerust met een straalcabine, straalmachine, cycloon en stoffilters.

BNP 601 en 721 Blast Cabinet

De BNP 601 en de BNP 721 behoren tot de grotere straalcabines van Clemco. Deze straalcabines zijn gemaakt voor grotere professionele werkzaamheden. Deze kunt u dan ook terug vinden in de grotere straalhalen. Deze straalcabines kunt u verder personaliseren. Zodat ze perfect geschikt zijn voor uw werkzaamheden.

Wat doen wij

Bij ons team begint het bij het eerste contact moment. Op dit moment staan zij voor u klaar zowel tijdens als na de aankoop. Met onze technische kennis in huis denken wij niet alleen mee maar zoeken wij ook oplossingen voor u. Wij denken daarom altijd in oplossingen ook als deze er nog niet zijn. Service en persoonlijke aandacht daar staat ons team voor. Dus als u in de toekomst vragen, onderhoud, onderdelen of een reparatie nodig heeft, staat ons team klaar.

Personaliseren

Naast de standaard uitrusting van onze straalcabines kunt u hem personaliseren naar uw werkzaamheden. Dit betekent dat straalcabines van Clemco aangepast kunnen worden. Zo heeft u altijd de straalcabine die u nodig heeft. Ons team legt hier graag meer over uit en wat de opties zijn per straalcabine. Klik hier voor onze contactgegevens.

Persoonlijk advies

Wij snappen dat u vragen heeft over ons assortiment of welke straalcabine het best is voor u. Ons team staat klaar voor u. Wij geven u graag persoonlijk advies en helpen u bij het vinden van de juiste straalcabine.