Rasco-Clemco

Bent u Schilder en opzoek naar een Verfpomp? Dan is deze blog het lezen waard. Ontdek niet alleen ons assortiment maar lees ook meer over wat verfspuitapparatuur u oplevert. Bij het kiezen van een nieuwe verfpomp voor uw schilderwerk is het handig om wat extra advies te krijgen. Een nieuwe verfpomp is uiteraard een grote investering die je niet elke dag maakt Wij van Rasco-Clemco geven u daarom graag advies.

Het grote voordeel wat schilders ervaren door het werken met verfspuitapparatuur

Het verfspuiten zorgt ervoor dat je een stuk sneller te werk kan gaan. Naast snelheid is het verfspuiten minder arbeidsintensief. U zorgt dus niet alleen voor tijdsbesparing maar ook voor meer comfort tijdens uw werkzaamheden. Door een verfpomp te gebruiken brengt u ook op een gestructureerde manier uw verf aan en zal het eindresultaat veel strakker worden dan bij handmatig aanbrengen.

Wat voordelen op een rijtje                                                                                   

  • Spuiten is een stuk goedkoper. Dit doordat u veel sneller kan werken
  • Minder arbeidsintensief
  • Meer laagdikte in een keer aanbrengen
  • Werk is minder zwaar waardoor u en uw collega’s makkelijker kunnen werken
  • Je komt eenvoudig bij plekjes waar je met de kwast of roller niet snel bij komt
  • Je hebt minder snel last van banen in je verf
Tritech

Tritech is de oplossing voor al uw schilders klussen

Tritech staat niet alleen bekend om een zeer hoge kwaliteit ook hebben ze een eerlijke prijs. Het Amerikaanse merk Tritech maakt sinds 2006 de beste kwaliteit airless producten voor echte professionals. Naast de hoge kwaliteitsstandaard  geeft Tritech 5  jaar garantie op elektromotor en bieden ze ook de scherpste prijs. Rasco Clemco is de troste importeur van TriTech voor Nederland en levert het gehele airless assortiment. Naast het bieden van de beste kwaliteit vindt Tritech service ook onwijs belangrijk. Rasco Clemco deelt deze waarde en adviseert u graag om de juiste airless apparatuur te vinden.

Meer lezen over de geschiedenis van Tritech

Bekijk ons Tritech Assortiment

Zien is geloven

Makkelijker, sneller en nauwkeuriger te werk gaan? Dit kan met Tritech de perfecte verfpomp voor elke schilder. Wilt u de Tritech pomp in actie zien bekijk dan de video hieronder. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de Tritech verfpompen.