Rasco-Clemco

Bent u schilder of stukadoor en wilt u tijd besparen ? Dit kan door dunpleister machinaal aan te brengen met de Airlessco TS 1750. Dit bespaart niet alleen tijd maar zorgt ook voor een hoogwaardige afwerking. De Airlessco TS 1750 is perfect geschikt voor het airless spuiten van dunpleister zoals Bagar. De pomp is ideaal om een laag dunpleister op gipsplaten aan te brengen voor een afwerking van niveau 5.  De Airlessco TS 1750 is uitgerust met een motor zonder koolborstels. Door zijn extra lange zuiger en een voetklep aan de onderkant van de pomp geeft de pomp de nodige aanzuiging voor viskeuze coatings.

Kenmerken die bijdragen tot de lange levensduur zijn onder andere de tandwielkast met tandwielen van gehard staal en een soepel rollend onderstel van verchroomd staal met luchtbanden. De airlessco pomp wordt standaard geleverd met slangenhaspel. Hiernaast is de TS 1750 uitgerust met een digitaal ledscherm dat de spuitdruk nauwkeurig weergeeft van 20 tot 227 bar. Deze krachtige toestellen worden aangedreven door een volledig afgesloten DC-motor zonder koolstofborstels van industriële kwaliteit met ventilatorkoeling. De Airlessco TS 1750 is volledig elektrisch. Dit betekend dat u geen compressor nodig heeft.

U kunt de airlessco TS 1750 bestellen met een 90L hopper waarin u het te verspuiten materiaal kwijt kunt. Deze optie is optioneel en dient aangegeven te worden.

 Kenmerken Airlessco TS 1750

  • Optioneel: grote hopper en zakkenpers
  • Ideaal voor het airless verspuiten van dunpleister zoals b.v. Bagar
  • Standaard met slangenhaspel
  • Motor zonder koolborstels
  • Made by Graco
  • 5,1L/min
  • 2,8 PK

 

Te verspuiten met de Airlessco TS 1750

Coatings op water- en oplosmiddelbasis, 100% acrylaten, alle muurverf voor binnen- en buitengebruik, dry fall, mastiek, epoxy’s, brandwerende coatings, waterdichte coatings en dunpleister.

Meer informatie ontvangen over de Airlessco TS 1750

Wilt u meer informatie ontvangen over de Airlessco pomp? Neem contact met ons op. Het team van Rasco Clemco geeft u graag persoonlijk advies. Klik hier voor onze contact gegevens.