Rasco-Clemco

Bent u opzoek naar een kwalitatieve straalketel dan biedt Clemco de oplossing. Naast de hoge kwaliteit hanteert Clemco ook een breed assortiment . Zo zijn de straalketels in maar liefst zeven verschillende uitvoeringen te bestellen. Bij Clemco kunt u namelijk kiezen uit een 20,40,50,60,100 en 300 liter straalketel. Wij van Rasco Clemco geven u hier natuurlijk graag advies over. Zodat u de beste keuze kunt maken.

De mobiliteit van Clemco mag zeker niet vergeten worden. De straalketels van Clemco zijn gemakkelijk te verplaatsen tijdens uw werkzaamheden. De Clemco straalketels zijn leverbaar met PT-gritklep, FSV-gritklep en RMS-afstandsbediening. De ketels van Clemco zijn perfect geschikt voor het verwijderen van  vervuiling, corrosie, walshuid en coatings van de meeste oppervlakken. Door zijn mobiliteit zijn ze ook zeer geschikt voor olietanks en schepen.

Compleet pakket

De vraag die wij vaak krijgen is wat heb je nu allemaal nodig om te stralen? Wat u dan zeker niet mag missen is de optie om uw Clemco straalketel met een compleet pakket te bestellen. Met het complete pakket bent u gelijk klaar om te gaan stralen. Het complete pakket is Inclusief nozzle , koppeling, luchtslang , straalslang , kleding ter bescherming , handschoenen en een CPF ademluchtfilter.

Wij van Rasco Clemco geven u ook graag nog wat onderhoudstips mee. Wat belangrijk is om de slijtage van de pop up in de gaten te houden. Wanneer deze teveel versleten is moet u deze vervangen. Hiernaast is het van belang de nippels onderin de ketel één keer per jaar te vervangen. Wat wij als laatste willen meegeven is vervang de rubbers van de koppelingen maandelijks.

Advies

Bent u na het lezen van de blog geïnteresseerd in een Clemco straalketel. Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies over de straalketels van Clemco.

Video