Rasco-Clemco

Airless verfspuitpistolen

Met een Airless verfspuitpistool spuit u heel nauwkeurig en gebruikt u minder verf. De verf wordt met hoge druk en zonder luchtmantel door de spuitopening geperst. Waarna de verf perfect vernevelt en voor een mooi resultaat zorgt. Een profesionele Airless Verfspuit kopen doet u bij Rasco-Clemco.

Voor grote oppervlakken

De Airless verfspuitpistolen hebben vele voordelen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en u spuit er snel grote oppervlakken mee. Zo creëert u in hoog tempo een mooie, gesloten, egale laag. Op ieder gewenst oppervlak.

de Airless verfspuittechniek wordt de verf of lak onder een zeer hoge druk door een kleine spuittip geperst. De verf of lak wordt in allemaal kleine deeltjes uit elkaar geslagen. Hierdoor is de verf of lak heel fijn verneveld. Er ontstaat bij deze techniek geen mengsel van lucht en materiaal, wat wel bij luchtspuiten het geval is. Er wordt bij Airless alleen materiaal verneveld. De spuitopening varieert van 0,13 mm tot 2,5 mm en de druk loopt van 120 tot 500 bar.

Een groot voordel wat u zult ervaren bij Airless verfspuiten is dat u op hoge snelheid de verf of lak kunt aanbrengen. Voor airless spuiten is dan ook geen of weinig verdunning nodig. Hierdoor kunt u gemakkelijk veel laagdikte aanbrengen. Een ander pluspunt is dat u de Airless pomp gemakkelijk voor verschillende projecten kunt inzetten.

Tritech T720 Spuitpistool

Greep uit ons assortiment Tritech T720

Het Tritech T720 airless verfspuitpistool is speciaal ontworpen voor het spuiten van grote oppervlakken. Het pistool is zelfs geschikt voor applicaties van hoog viskeuze lakken en waterafdunbare materialen.

  • Maximale werkdruk is 500 bar
  • Ook leverbaar met 2 vingerige trekker
  •  Verkrijgbaar in de uitvoering met de slangaansluiting onderaan het pistool