Rasco-Clemco

Graco E-King

De E-king van Graco is geschikt voor bijna alle industriële coatings. De Graco E-king kunt u direct aansluiten op het stroomnet. Hierdoor bespaart u meteen op brandstofkosten.

Ontvang een vrijblijvende offerte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beschrijving

De nieuwe Graco E-king is de opvolger van de Graco E-xtreme Z60. De reeks elektrische airless spuittoestellen zijn ideaal om beschermende coatingmaterialen aan te brengen. De E-King reeks werkt op een betrouwbare en praktische elektrische stroombron. En het zijn de eerste elektrische airless sluittoestellen die zijn goedgekeurd om te gebruiken op gevaarlijke locaties. Compressoren zijn vaak geassocieerd met problemen. Maar die zijn nu verleden tijd. Elektrische technologie vermindert bovendien de pulsatie en voorkomt ijsafzetting op de motor. Zodat u uw projecten elke keer opnieuw op een vlotte manier kan uitvoeren.

Bespaar op de energiekosten

  • Bespaar op energie – Met een verbeterd rendement en lagere eigendomskosten is de King E-serie de meest kostenefficiënte oplossing in vergelijking met pneumatische airless spuittoestellen. Met de King E-serie bespaart u tot 80% op uw energiekosten in vergelijking met een luchtgedreven spuittoestel*. Doordat een dure, zware luchtcompressor overbodig wordt gemaakt, kunt u productief blijven door de meest betrouwbare stroombron te gebruiken: elektriciteit! *Onderzoek uitgevoerd bij een pompdruk van 241 bar (3500 psi) gedurende 20 uur per week; spuiten van 1.226 liter (324 gal.) epoxyverf met een vaste-stofgehalte van 73% in volume en een XHD519-spuittip.

Waarom de Graco E-king

Een echte professional zoals u wil werken met het beste van het beste uit de markt, we willen tenslotte aan het eind van de dag kwaliteit geleverd hebben. Hiernaast moeten we ook letten op de kosten. Zo bent u bij het gebruik van een compressor zo`n 300 euro per dag kwijt aan diesel kosten. Dit zijn vaak extra kosten waar niet altijd bij stil wordt gestaan. Maar deze kosten kunnen opgelost worden! Hoe dan? De Graco E-King biedt de oplossing.

Lees meer 

Meer informatie over de Graco E-King

Wilt u meer informatie over de Graco E-King ontvangen? Ons team aan specialisten geeft u graag persoonlijk advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op locatie. Onze technische dienst helpt u graag. Klik hier op voor onze contact gegevens. Wilt u meer informatie lezen over de Graco E-King? Klik dan hier op.

De elektrische airless oplossing