Rasco-Clemco

Graco King

Dit komt doordat de Graco King wordt gezien als de meest krachtigste machine voor het aanbrengen van beschermende coatings. Deze verfpomp biedt u de kwaliteit die u als professional kunt verwachten. Dit is ook terug te zien in de luchtmotor. De luchtmotor is zeer sterk waardoor de continuïteit goed te waarborgen is tijdens het werken. Hiernaast heeft u minder last van ijsafzetting en pulsatie wat erg fijn werkt.

Maar de Graco verfpomp heeft u nog veel meer te bieden. Zo heeft u de mogelijkheid om meerdere pistolen aan te sluiten. En de verfpomp is ook nog eens zeer goed te onderhouden. Dit komt doordat de onderpomp makkelijk demonteerbaar is. Met de King verfpomp heeft u minder last van slijtage. Hierdoor bent u geen kostbare tijd kwijt aan het onderhouden van uw pomp.

Waar is de Graco King geschikt voor?

De Graco King is zeer geschikt voor het verfspuiten van industriële coatings. Weet u al welke coating u gaat verfspuiten? Hier moet u namelijk wel rekening mee houden, want op basis hiervan maakt u de keuze voor de onderpomp. De Graco King is in verschillende modellen leverbaar:

  • De Graco King met een XL6500 motor. Deze uitvoering is leverbaar in de volgende verschillende modellen:
    XL 45-290, XL 50-250, XL 60-220, XL 70-180, XL90-145.
  • De Graco King met een XL10000 motor. Deze uitvoering is leverbaar in de volgende verschillende modellen: XL 45-430, XL 70-290, XL 80-250.

Graco King tabel

 

Bent u benieuwd welk model u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Video