Rasco-Clemco

Wat maakt de Graco e-Xtreme zo fijn om mee te werken? Dit is dat de toestellen op een betrouwbare elektrisch stroomnet werken. Hierdoor werkt u efficiënter, stiller en krijgt u een beter eindresultaat. Het is dus een groot voordeel om met een elektrisch aangedreven verfpomp te werken. Rasco Clemco heeft een breed assortiment aan e-Xtreme apparatuur. Bent u benieuwd naar de kracht van de Graco e-Xtreme? Vraag ons dan om de Z60 of de EX45 te demonstreren.

Demo aanvragen

Graco e-Xtreme Z60

Maak het uzelf makkelijker en vergeet de compressor. De Graco e-Xtreme Z60 kunt u direct aansluiten op het stroomnet. Door het gebruik van de e-Xtreme bespaard u gelijk op de brandstofkosten. Hiernaast zorgt de Z60 voor minder lawaai op de werkvloer en is die geschikt voor vele industriële coatings. De Graco e-Xtreme Z60 heeft met zijn plug-in technologie niet alleen voor meer gemak gezorgd ook heeft u niet langer last van ijsvorming.

Graco e-Xtreme Z60

Graco e-Xtreme EX45

De EX 45 van Graco is ’s werelds eerste elektrische pomp voor beschermende coatings dat is goedgekeurd voor gevaarlijke locaties. Deze ATEX gekeurde pomp is zowel veilig als elektrisch. Ook bespaart u meteen tot 80% op de energiekosten in vergelijking met de lucht aangedreven pomp.

Graco e-Xtreme EX45

We denken graag mee

Heeft u interesse in de Z60 of de EX45 verfpomp? Of wilt u gewoon meer weten? Wij geven u graag persoonlijk advies. En we denken graag mee. Want bij Rasco vinden we persoonlijke aandacht ongelooflijk belangrijk.