Rasco-Clemco

Met de Ibix Problaster 9 en Problaster 25 kunt u met beperkte stof overlast perfect mobiel straalwerk leveren. De Problasters zijn geschikt voor luchtgommen, maar ze kunnen meer. Voor welke klussen kunt u de Ibix Problaster gebruiken?

Mobiel straalwerk

De Ibix Problasters is zijn geschikt  voor het reinigen van gevels, verwijderen van graffiti, verf, roest, waslagen en hout. De Problaster bestaat uit twee verschillende modellen: de Problaster 9 en 25. De Problasters zijn volledig uit aluminium vervaardigd en daardoor zeer licht in gewicht. Het is altijd goed om rekening te houden met wat voor compressor u heeft staan. Zo kunt u de juiste Problaster uitkiezen. Met de Ibix Problasters kunt u waterbasis stralen waardoor u minder last heeft van stof.

Problaster 9

Ibix-problaster-9

De Ibix Problaster 9 is geschikt voor het stralen van kleinere oppervlaktes. Door de lichtgewicht uitvoering is die overal inzetbaar en zelfs op de rug te vervoeren middels de speciale “rugzak”. Het gewicht is 12 kilo en de standaard nozzle is 3 mm. Een andere specificatie is het luchtverbruik van minimaal 500 liter/min. Hiernaast is de straalslang 6 meter lang van de Problaster 9. Deze is wel verlengbaar.

Problaster 25

Ibix-problaster-25

De Ibix Problaster 25 heeft een grotere capaciteit dan het andere model en is hierdoor meer geschikt voor het stralen van grotere oppervlaktes. Deze straalketel is speciaal ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik. Het gewicht is 28 kilo en heeft een standaard nozzle van 5,5 mm. Dit model heeft een minimaal luchtverbruik van 1500 liter/min. De verlengbare straalslang is 10 meter.

 

Advies

Wilt u na het lezen van dit blog meer informatie ontvangen over de Problaster? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kunnen wij ook een demo inplannen voor u. Wij van Rasco Clemco geven u graag persoonlijke aandacht en een goed advies.

Video