Rasco-Clemco

Bent u op zoek naar een hogere kwaliteit afwerking voor een kleine klus? De Graco HVLP TurboForce kan de oplossing zijn voor u. De Graco HVLP staat bekend om zijn uitstekende prestaties en fijne afwerking. U heeft de maximale controle met deze draagbare lagedrukturbine. Verder heeft de Graco HVLP een exclusief ontwerp waardoor u de klus 4 keer zo snel heeft gedaan.

Verschillende modellen

De Graco HVLP Turbofroce is leverbaar in vier verschillende modellen. We hebben de vier modellen voor u op een rijtje gezet: de Graco HVLP Standaardserie, Procontractor in 7.0 en 9.5 uitvoering en de Procomp uitvoering.

De Graco HVLP standaard uitvoering

De Graco HVLP standaard uitvoering is uitgerust met een vacuümsysteem in de beker. Dit zorgt ervoor dat u het pistool in verschillende posities zeer gemakkelijk kan gebruiken. De standaard uitvoering is dan ook zeer geschikt voor klussen met een kleine oppervlakte.

Procontractor 7.0 en 9.5

Bij de Graco HVLP Procontractor uitvoering zit er nog een Smartstart-systeem bij. Dit betekent dat de pomp niet continue draait wanneer u niet aan het spuiten bent. Door het Smartstart-systeem gaat u duurzamer te werk. De Procontracotor is geschikt voor kleine en middelgrote oppervlaktes. Hij is leverbaar in de 7.0 en 9.5 uitvoering. De Graco HVLP 9.5 is een zwaardere uitvoering van de Graco HVLP Procontractor 7.0.

Graco HVLP Procomp

Het vierde model binnen de Graco HVLP is de Procomp. De Procomp wordt met een drukvat geleverd. Hiermee kunt u makkelijk grotere klussen aanpakken. Dit komt doordat u de verfbeker niet mee hoeft te tillen tijdens het spuiten. Hiernaast hoeft u minder vaak verf te vullen. De Procomp is dan ook geschikt voor het spuiten van middelgrote tot grotere oppervlakken.

Tabel Graco HVLP

Advies

Bent u benieuwd welk Graco HVLP TurboForce model u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Video