Rasco-Clemco

Het toonaangevende merk Monti lanceerde dit jaar maar liefst drie nieuwe Bristle Blasters: Axial, dubbel elektrisch en draadloos. De innovatie en gebruiksvriendelijkheid spat van deze modellen af. Welk model is voor uw project de geschikte keuze? In deze blog geven wij u graag advies over welke Bristle Blaster geschikt is voor u.

Demo aanvragen

Bristle Blaster Monti dubbel elektrisch

De Bristle Blaster dubbel elektrisch is voor de snelle werker. Door zijn dubbele borstel werkt hij op een snelle, economische en duurzame manier. Voor het snellere werk is dit de juiste Bristle Blaster.

Elektrische dubbel Monti Bristle Blaster

Bristle Blaster Monti dubbel elektrisch

Bristle Blaster Monti Axial

De Axial is perfect voor moeilijk bereikbare plekken. Het model onderscheidt zich van de andere Bristle Blasters, doordat de borstel haaks op de tool staat. Dus heeft u moeilijk bereikbare plekken? De Bristle Blaster Axial is dan de oplossing.

Monti Bristle Blaster Axial

Bristle Blaster Monti Axial

Accu gedreven Monti Bristle Blaster

De nieuwe snoerloze Bristle Blaster mag ook zeker niet vergeten worden. Door het gebruik van een accu is de nieuwe Bristle Blaster zeer flexibel. Op plekken waar geen perslucht of elektriciteit aanwezig is biedt dit de oplossing voor u.

monti-bristle-blaster-accu-1

Accu gedreven Monti Bristle Blaster

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer informatie over de nieuwe Bristle Blaster? En persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij vinden persoonlijke aandacht en goed advies belangrijk.