Rasco-Clemco
TriTech

Download gratis een E-book over Tritech!.

  • Tritech is de perfecte airless pomp voor elke professionele schilder. Naast dat Tritech de beste kwaliteit in huis heeft is de prijs ook nog eens aantrekkelijk. De pompen van Tritech werken op elektriciteit basis waardoor u gemakkelijk te werk kan gaan. Natuurlijk zijn de Tritech pompen ook zeer geschikt voor het verspuiten van latex. 

Rasco Biedt uitstekende service. Het team van Rasco staat dan ook altijd voor je klaar. Zowel op locatie als op de werkplaats kun je op ze rekenen. De service die Rasco hanteert vind je bijna nergens meer.

Schilderbedrijf Zwennis

Kort geleden heb ik Tritech ontdekt. Ondertussen heb ik de T4 en de T7 toegevoegd aan mijn pompencollectie. Zeer fijne pompen. Voorheen gebruikte ik altijd Graco maar Tritech doet zeker niet onder. Hiernaast krijg je een geweldige service van Rasco. Een echte winnaarscombinatie.

IWG schilderwerken

Vandaag weer eens airless gespoten met mijn Tritech T4.. Ik heb 184 m²  in 4 uur afgeplakt en vervolgens mijn T4 uit de auto gehaald. 2 uur later fluitend de 184 m² gespoten. Wat een super fijne machine is dit zeg. Ook het schoonmaken is zo gebeurd. Ik zeg Tritech nooit meer wat anders.

Belle Pareti

Wie zijn wij

Wij van Rasco Clemco leveren al meer dan 53 jaar verfspuit & straalapparatuur.

Rasco voert een uitgebreid assortiment professionele spuitapparatuur. Met de topmerken zoals Binks, Gema, Graco, Ransburg, Tritech en WiWa behoort het leveringspakket van Rasco tot de grootste in de Benelux.

Clemco is leverancier van een zeer uitgebreid assortiment straalapparatuur en vertegenwoordigt Clemco USA, een van de grootste producenten in de wereld van straalapparatuur.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht voor u als klant
  • Kennis van zaken 
  • Service die u als professional mag verwachten

 

" Vanuit de markt die ik bedien krijg ik veel positieve reacties terug over Tritech. De Tritech pompen zijn dan ook voor elke professionele schilder een echte aanwinst!''

– Raymond Pruijssen 

Vergeet uw Tritech E-book niet te downloaden!