Rasco-Clemco

Airless verfspuit Graco

Airless verfspuit Graco

Met de airless verfspuit van Graco spuit u heel nauwkeurig en gebruikt u minder verf. De verf wordt met hoge druk en zonder luchtmantel door de spuitopening van uw Graco Spuitpistool geperst. Waarna de verf perfect vernevelt en voor een mooi resultaat zorgt. 

Daarom Graco

De hogedruk airless verfspuiten van Graco zijn van zeer hoge kwaliteit. Dankzij het constante doorstroomvolume en de juiste druk leveren deze Graco airless verfspuiten het mooiste resultaat. En dat is toch precies waar u op zit te wachten!

Meer informatie

Wij leveren een breed assortiment aan Graco airless verfspuiten. Bel of mail ons voor een advies op maat.

Telefoon: +31 (0)10 437 0166 
E-mail: info@rasco-clemco.nl

Wilt u een goed advies?


Wij leveren een uitgebreid assortiment Graco airless verfspuiten.
Graag adviseren we u het juiste apparaat voor uw toepassing.
Uiteraard tegen een scherpe prijs en met de beste service.

Een greep uit onze Graco airless verfspuiten


Zelfs het Witte Huis

Dankzij de Graco airless verfspuiten doet u hetzelfde werk in een korter tijdsbestek. Ook gebruikt u per klus minder verf. De apparaten van Graco worden over de hele wereld veel ingezet. Zelfs de verf op het Witte Huis in Washington D.C. komt uit een Graco Airless Verfspuit. 

Perfecte afwerking met Graco

Bent u op zoek naar die perfecte afwerking? Bij het spuiten van decoratieve of industriële coatings zijn consistente stroming, de juiste druk en een goed spuitpistool onmisbaar. En natuurlijk vindt u snelheid, comfort en veiligheid belangrijk. Graco is het merk dat u zoekt.

Snel contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.