Rasco-Clemco

Graco verfspuit en straalapparatuur

Graco Verfspuitapparatuur

Graco biedt de juiste apparatuur voor het verspuiten van decoratieve of industriële coatings. De spuitinstallaties en hogedruk airless verfpompen van Graco zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zorgen voor een constant doorstroomvolume en de juiste druk.

 

Graco Straalapparatuur

De kwaliteit van uw afwerking kunt u verbeteren door de juiste oppervlaktevoorbereiding. Graco biedt hiervoor de beste straalapparatuur, zoals de Vapor Abrasive-straalapparatuur.

 

Over Graco

WERELDWIJD TOONAANGEVEND OP HET GEBIED VAN VLOEISTOFBEHANDELING

Graco produceert en verhandelt hoogwaardige apparatuur voor het verplaatsen, meten, regelen, doseren en spuiten van een grote verscheidenheid aan vloeibare en poedermaterialen. We hebben wereldwijd ongeveer 3.500 mensen in dienst en bedienen duizenden klanten in meer dan 100 landen. In 2018 bedroeg de netto-omzet meer dan 1,6 miljard dollar.

Graco

STRAALAPPARATEN

De straalapparatuur van Graco is ideaal voor het stralen op plaatsen waar stof en vervuiling een probleem zijn. Natte en vochtige straalapparatuursystemen gebruiken een mengsel van water, lucht en schuurmiddel om oppervlaktevervuilingen en coatings te reinigen en te verwijderen. Deze methode is ideaal voor oppervlaktevoorbereiding en zorgt voor een schoner oppervlak met weinig of geen achtergebleven deeltjes of klevend stof.

VERFSPUITEN

Ervaren contractors en professionele schilders kennen het verschil. De airless verfspuitmachines van Graco worden beschouwd als goede investeringen die betrouwbaar presteren, jaar na jaar. Reken voor hoge productiesnelheden en topprestaties op de duurzame, eenvoudig te onderhouden elektrische en door gas aangedreven airless spuittoestellen van Graco.