Dit najaar staan we met Rasco-Clemco en CAP Industrial op 2 mooie beurzen. Hier presenteren we onze innovatieve producten. En natuurlijk kunt u als bezoeker gebruik maken van onze beursaanbiedingen. Bezoek onze stand!

Surface Campus in Den Bosch (13-15 november 2018)

Standnummer: 7D25

U wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktetechnologie. Zien hoe processen en bewerkingen efficiënter, beter of gemakkelijker kunnen. Welke behandelmethoden de markt gaan veroveren. Welke productinnovaties hun intrede hebben gedaan. U vindt het op SURFACE Campus in de Brabanthallen in Den Bosch, het meest inspirerende vakevent voor oppervlaktetechnologie.

SGA-Vakdagen in Gorinchem (6-8 november 2018)

Standnummer: F128

Op 6, 7 en 8 november 2018 stonden wij op de Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) Gorinchem. S.G.A. Vakdagen is de enige vakbeurs in Nederland voor schilder-, glas- en afbouwbranche, waar een compleet en volledig aanbod wordt gepresenteerd vanuit schilder-, glas en afbouwbranche. Op deze ontmoetingsplek kunt u nieuwe kennis vergaren en netwerken. Hier treft u alle bekende A-merken binnen de schildersbranche aan en bent u na een bezoek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.